Komfortventilation hos Midtjysk Albyg

Projektet omfatter etablering af komfortventilation i Midtjysk Albyg´s nye kontordomicil på 864 m2.

Ventilationsanlægget består af en rotorveksler fra Systemair med indbygget Reversibel varmepumpe.

Aggregatet er placeret udendørs og er beregnet til en samlet luftmængde på 7000 m3/h ved 250 Pa.

Kanalerne udendørs er isoleret med 80 mm. Og afsluttet med sort alu-kappe for at undgå genskær af alu-kapperne ved en solskinsdag.

Anlægget skal på nuværende tidspunkt kun levere ca. 5000 m3/h men dimensioneringen af anlægget er lavet på baggrund af kundens ønske om mulighed for udvidelse af administrationsbygningen på længere sigt.

Projektet omhandler ventilation i administrationsbygningen hvor der har været et stort ønske til synlig installation på grund af synlige limtræsbjælker i bygningen. Dette har vores projektleder David Hansen projekterede vha. synlige D-formede indblæsningsposer i alle rum. Udsugning er udført som rist i væg.

Hele projektet samlet omkring en CTS-styring leveret af Danfoss for at opnå et godt indeklima hvor både varme og ventilation arbejder sammen som en samlet enhed. Da alle ventilationskanaler har skulle udføres som synlige har DFI-Gruppen været én af de sidste entreprenører da tømre og maler har skulle være færdige inden. Samarbejdet med Midtjysk Albyg´s medarbejder i denne byggeproces har været en stor fornøjelse.

Vi håber at Midtjysk Albyg bliver glad for deres nye ventilationsanlæg og sætter stor pris på samarbejdet.

Kontaktinformationer

Åbningstider

  • Mandag07:00-16:30
  • Tirsdag07:00-16:30
  • Onsdag07:00-16:30
  • Torsdag07:00-16:30
  • Fredag07:00-14:00