Nye decentrale anlæg centralt i Århus.

Projektet omfatter etablering i eksisterende kontorlokaler i Århus midtby.

Kunden Nine United Properties har lokaler i hele landet, som de hovedsageligt lejer ud. En af lejerne ligger til i Århus, som har haft et ønske om, at etablere et reelt luftskifte i lokalerne.
Lokationen er på gågaden i Århus midtby, hvor pladsen er trang til ventilation.

Der er i projekteringen lagt vægt på en løsning, hvor hvert enkelt rum får hver deres decentrale anlæg, med separate indtag og afkast.

Anlæggene er projekteret i samarbejdet med Airmaster, som ret tidligt i processen deltog i møderne for at sikre, at Vi kunne levere den helt rigtige løsning.

Løsningen blev 5 decentrale anlæg på i mellem 280 & 500 m3/h med dertilhørende køleenheder.

Da projektet skulle udarbejdes og være færdigt i selv samme uge, har samarbejdet været en nødvendighed fra alle entrepriser, herunder tømrer, murer, elektriker og DFI-Gruppen A/S som ventilationsmontage

Efter samlet 1,5 uge kører anlæggene stabilt, og kunden kan tilgå hver enkelt Airmaster anlæg på en webportal, som er blevet tilkøbt.

En høj grad af planlægning og logistik med en tæt dialog med kunden, slutbrugeren samt underleverandørerne har gjort at det hele lykkes.

Vi håber at Nine United Properties bliver glade for deres nye ventilationsanlæg, DFI-Gruppen A/S sætter stor pris på samarbejdet.

Kontaktinformationer

Åbningstider

  • Mandag07:00-16:30
  • Tirsdag07:00-16:30
  • Onsdag07:00-16:30
  • Torsdag07:00-16:30
  • Fredag07:00-14:00