Nyt ventilationsanlæg ved ACU-Panels

Nyt ventilationsanlæg ved ACU-Panels i Aulum i tæt samarbejde med Midtjysk Albyg.

Acu-Panels i Aulum har bygget ny produktion samt kontordomicil i Aulum.
Denne sag har Midtjysk Albyg været totalentreprenør på og i den forbindelse er DFI-Gruppen kommet ind på ventilationen!
”Vi sætter stor pris på vores samarbejde med Midtjysk Albyg, som vi levere mere og mere ventilation til” siger vores projektleder David Hansen som også var projektleder på Midtjysk Albyg eget Domicil!
Ventilationen i kontorfaciliteterne er lavet som synlig ventilation med D-Formede Indblæsningsposer og udsugning i synlige riste. Ventilationsanlægget er en rotorveksler med reversibel varmepumpe og på 4000 m3/h. Anlægget er placeret i teknik rum på første sal og derfra har alle kanalerne fundet sin vej ud til de respektive rum. 
” Det er altid lidt spændene at få tingene til at passe når det er synlig ventilation, det skal virkelige bare se godt ud, og virke så naturligt som muligt, så det ikke nødvendigvis er det første man ligger mærke til. Tilføjer David Hansen”
Ventilationsanlægget er leveret med en decentral styring som kan tilgås fra DFI-Gruppens kontor i Vildbjerg, samt en styring leveret af Danfoss for at kunne behovsstyre de enkelte zoner.

”Det giver et rigtig godt overblik over komforten i bygningen som helhed, er der en fejl i enten en varmekreds eller i ventilationen kan vi hurtigt og effektivt finde fejlen og rette op på det, siger David. 
Vi ønsker Acu-Panels tillykke med deres nye byggeri og håber at de bliver tilfreds med ventilationsløsningen. 

Derudover skal der lyde en stor tak til Midtjysk Albyg for at have valgt DFI-Gruppen. 

Kontaktinformationer

Åbningstider

  • Mandag07:00-16:30
  • Tirsdag07:00-16:30
  • Onsdag07:00-16:30
  • Torsdag07:00-16:30
  • Fredag07:00-14:00