Dragonkassernen i Holstebro

Dragonkassernen i Holstebro

Det mest ambitiøse projekt set til kampvogne nogensinde i Danmark. Faciliteten er noget af det mest moderne der findes sammenlignet med tilsvarende hos vores allierede. Efter ombygningen indeholder bygningen et stort værksted med 18 standpladser til kampvogne. 2. kampvognseskadron får garage i den vestlige del af bygningen og 1. og 2. kampvognseskadron, får værksted (echelon) i den østlige del af bygningen.

DFI-Gruppen har monteret rumventilation med et luftskifte på 18.000m3.h. med varmegenvinding ved hjælp af krydsvekslere.

Derudover er der etableret autogas udsugning på kampvogns arbejdspladserne. Ved hjælp af slædeskinner fremføres de kraftige udsugningsslanger således at de kan monteres på kampvognen inden den køres ind på  værkstedet. Ydermere er der etableret autogas udsugning i kampvognsgaragen for bedre arbejdsmiljø for kasernens personel.

CTS Styring på hele anlægget, styrer og regulere bygningers varme- og ventilationsanlæg, så de fungerer optimalt med det mindst mulige energiforbrug. CTS-anlæg er også et værktøj til løbende fejlfinding ved hjælp af indbyggede eller tilknyttede analysesystemer. Endelig anvendes CTS-anlægget til løbende registrering af ressourceforbruget.

Højttrykssug til renholdelse af lokalerne er ligeledes etableret  ——???