Autobranchen

Det rigtige indeklima, den rigtige ventilation og den rigtige udsugning til at fjerne forurenende dampe, er altafgørende for et godt arbejdsmiljø på et autoværksted eller i en bilsynshal.

​Vi leverer energirigtige og behovsregulerede udsugningsanlæg, både til udsugning af autogasser, dampe for rudelim, svejseudsugning m.m. alt efter kundens ønsker og behov

​Vi er specialister i at projektere de rigtige løsninger til rumventilation og udsug af eksempelvis udstødnings- gasser, slibestøv og metalspåner. Vores svejsearme, slangeruller og andre produkter sikrer ikke bare en effektiv udsugning, de er også konstrueret på en måde, så de ikke virker generende for udførelsen af opgaven.

​Vore anlæg bliver dimensioneret således de altid overholder nuværende arbejdsmiljø vejledninger

​Div. miljørådgivere, arbejdstilsynet og andre myndigheder er vores vigtige samarbejdspartnere til at finde den rigtige løsning af opgaven.

​Endvidere holder DFI-Gruppen A/S' medarbejdere sig løbene opdateret med diverse nye love og regler

Som ventilationsleverandør har DFI-Gruppen A/S mange års erfaring og ekspertise inden for projektering, levering og montering af udsugning og ventilation til industrien. Vores viden er garanti for levering og servicering af den optimale løsning – og er altid tilpasset det enkelte behov.​

Kontaktinformationer

Åbningstider

  • Mandag07:00-16:30
  • Tirsdag07:00-16:30
  • Onsdag07:00-16:30
  • Torsdag07:00-16:30
  • Fredag07:00-14:00