Vindmølleindustrien

Det rigtige indeklima, den rigtige ventilation og den rigtige udsugning til at fjerne forurening ved fremstilling af vindmøller.

Der er ingen tvivl om at vindemøller er en gevinst for miljøet, men der er en stor forurening forbundet ved fremstilling af møllerne, her har DFI-Gruppen A/S specialiseret , sig i både at fjerne forureningen ved selve arbejdes processerne og i at levere en effektiv filtrering, således udledningen af forurenede partikler holdes på et minimum.

Vi leverer energirigtige udsugningsanlæg og behovsreguleret ventilation med varmegenvinding, og vore løsninger er baseret på højeffektive ventilatorer og filtre med den nyeste teknologi.

Der leveres altid dokumentation på filtre mm. således at kunden kan fremvise datablade på, at kravene til filtrering bliver overholdt.

Som noget nyt har DFI-Gruppens A/S udviklet en ny olietågeudskiller med 3 trins filterteknologi opbygget med cyklon effekt, olietåge udskilleren overholder de skrappe krav for både syntetiske og mineralske olier.

Vi er specialister i at projektere de rigtige løsninger til rumventilation og udsugning af eksempelvis svejserøg, metalspåner og olietåger. Vores svejsearme, slangeruller og andre produkter til punktudsugning sikrer, ikke bare en effektiv udsugning, de er også konstrueret på en måde, så de ikke virker generende for udførelsen af opgaven. Løsningerne er typisk forsynet med motorspjæld for optimal energibesparelse

Kontaktinformationer

Åbningstider

  • Mandag07:00-16:30
  • Tirsdag07:00-16:30
  • Onsdag07:00-16:30
  • Torsdag07:00-16:30
  • Fredag07:00-14:00