Energioptimering

Energioptering, sikring af jeres fremtid:

 

Det koster energi at holde en virksomhed kørende, derfor er det også vigtigt at arbejde med de parametre som man selv har indflydelse på.

Hvorfor er det vigtigt at kigge på energioptimering af industrivirksomheder?

Det simple svar er, fordi man kan spare på sine omkostninger om det er penge eller CO2 udslip.

Det mere komplekse svar er, at vi ligeså passe på energien – det gælder især virksomheder, som har et stort energiforbrug. Derfor kan vi jo lige så godt bruge den samme energi igen & igen, vi skal huske at alle har et miljømæssigt ansvar overfor planeten. Fordi der findes kun en begrænset mængde fossile energikilder, som kul, olie & naturgas.

Ved at genanvende den allerede produceret energi, som man allerede har betalt fuldpris for en gang, er det ikke kun store økonomiske besparelser – men man nedsætter også sit CO2-aftryk, og med de stigende efterspørgsler på klimaregnskab & ESG, er det her et sted man som virksomhed virkelig kan sætte sit grønne aftryk, for det tærer mindre på de ressourcer som jorden har til rådighed.

Der findes mange forskellige tiltag, som i kan implementere hos jer, og det skal hurtig siges at det jo ikke er sikkert at alle tiltag vil være muligt for jer. Derfor er det en god ide at få rådgivning inden, i når for langt i jeres proces omkring jeres ønsker om energioptimering.

Husk på at Rom ikke blev bygget på en dag, det er det samme med besparelserne, det kan virke som en tung udgift på kort sigt, men på den lange bane vil i både se den økonomiske gevinst samt jeres mindskede klima-aftryk.