Komfortventilation hos Midtjysk Albyg

Komfortventilation hos Midtjysk Albyg

Projektet omfatter etablering af komfortventilation i Midtjysk Albyg´s nye kontordomicil på 864 m2.

Ventilationsanlægget består af en rotorveksler med indbygget Reversibel varmepumpe.

Aggregatet er placeret udendørs og er beregnet til en samlet luftmængde på 7000 m3/h ved 250 Pa.

Kanalerne udendørs er isoleret med 80 mm. Og afsluttet med sort alu-kappe for at undgå genskær af alu-kapperne ved en solskinsdag.

Anlægget skal på nuværende tidspunkt kun levere ca. 5000 m3/h men dimensioneringen af anlægget er lavet på baggrund af kundens ønske om mulighed for udvidelse af administrationsbygningen på længere sigt.

Projektet omhandler ventilation i administrationsbygningen hvor der har været et stort ønske til synlig installation på grund af synlige limtræsbjælker i bygningen. Dette har vores projektleder David Hansen projekterede vha. synlige D-formede indblæsningsposer i alle rum. Udsugning er udført som rist i væg.

Hele projektet samlet omkring en CTS-styring for at opnå et godt indeklima hvor både varme og ventilation arbejder sammen som en samlet enhed. Da alle ventilationskanaler har skulle udføres som synlige har DFI-Gruppen været én af de sidste entreprenører da tømre og maler har skulle være færdige inden. Samarbejdet med Midtjysk Albyg´s medarbejder i denne byggeproces har været en stor fornøjelse.

Vi håber at Midtjysk Albyg bliver glad for deres nye ventilationsanlæg og sætter stor pris på samarbejdet.